Campus Hungary elégedettségmérés harmadik forduló

Elkészült a Campus Hungary Program utolsó öt pályázati ciklusában kiutazott ösztöndíjasok elégedettségmérése.

Szerdán szünetel a telefonos ügyfélszolgálat

Felhívjuk kedves pályázóink figyelmét, hogy 2015. július 1-én a telefonos ügyfélszolgálat egész nap szünetel! Kérünk mindenkit, hogy a fent említett napon kérdéseit az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg, lehetőség szerint a pályázati azonosító feltüntetésével.

Köszönjük!

campus hungary logo

Hétfőn szünetel a telefonos ügyfélszolgálat

Felhívjuk kedves pályázóink figyelmét, hogy 2015. május 11-én a telefonos ügyfélszolgálat egész nap szünetel! Kérünk mindenkit, hogy a fent említett napon kérdéseit az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg, illetve lehetőség szerint tüntesse fel a pályázati azonosítót.

Köszönjük!

campus hungary logo szunetel

Campus Hungary Szakmai Konferencia

A Campus Hungary Program 2015. május 11-én, hétfőn a Balassi Intézetben rendezi meg Szakmai Konferenciáját.

meghivo 2

Campus Hungary Alumni Találkozó és Ösztöndíjas Fórum

ALUMNI rendszerek a nemzetköziesítés szolgálatában címmel 2015. április 15-én rendeztük meg a Campus Hungary Program ALUMNI Találkozóját és Ösztöndíjas Fórumát két Európai uniós projekttel együttműködésben (TÁMOP-4.2.4.A/2, „Nemzeti Kiválóság a Konvergencia Régióban Program”; ill. TÁMOP 4.1.1.C-12/KONV-2012-0004 „Nemzetközi képzési környezet és nemzetközi marketing tevékenység integrált fejlesztése” alprojekt) a Szegedi Tudományegyetem Rektori Hivatalában.

alumni 011