Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 11251

Szelfizz a világ bármely országából!

Szelfizz a világ bármely országából, ahová Campus Hungary ösztöndíjjal utaztál! Készíts egy szelfit az ösztöndíjas utazásod alatt, az általad legkülönlegesebbnek tartott helyen, vagy válassz ki egyet a korábbi ösztöndíjas utadról, töltsd fel a Campus Hungary Szelfi Kampány eseményhez #chszelfi megjelöléssel.

szelfi webre2

Fontos, hogy a fotón valamilyen formában jelenjen meg Campus Hungary is!  A feltöltött fotóhoz írd oda, hogy hol készült, és pár mondatban meséld el annak történetét. A kampány időtartama: 2015. május 26 - 2015. június 30.

Díjazás: A 3 nyertes fotót kiállítjuk a Campus Hungary Program Zárórendezvényén.  Az első 10 helyezett Campus Hungary ajándékcsomagot is kap. A legtöbb like-ot kapott fotó készítőjét különdíjban részesítjük!

Szabályok! A játékban csak azok vehetnek részt, akik már nyertek Campus Hungary ösztöndíjat, #chszelfi jelöléssel, a megadott leírással feltöltötték a képet az eseményhez, és a fotót az ösztöndíjas tartózkodás alatt készítették.  A fotónak meg kell felelnie a szelfi szabályainak, illetve az azon szereplő arcnak/arcoknak jól láthatónak kell lenniük. Mindenki 1 fotóval pályázhat, és a fényképen valamilyen formában meg kell jeleníteni a Campus Hungaryt is. 

A játékban csak azoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, akik a fenti szabályoknak megfelelnek.  A Facebook esemény oldalára feltöltött, hashtaggel ellátott fotók automatikusan részt vesznek a játékban. A pályázó adatait a Campus Hungary Program harmadik fél számára nem adja ki. A beküldött képet a Campus Hungary Program online és offline megjelenéseihez szabadon felhasználhatja. A Játékban nem vehet részt az, aki a Facebook szabályzatának 4. pontjában meghatározott feltételeknek nem megfelelő profillal rendelkezik. https://www.facebook.com/legal/terms

Zsűri: A játék során beküldött képekből a Campus Hungary által kijelölt zsűri 10 képet választ ki. A legjobb 3  szelfit külön is kiállítjuk a  Zárórendezvényen.