Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 11251

Gyere el Hanoiba, az EHEF Vietnám 2014 nemzetközi felsőoktatási kiállításra!

A Campus Hungary program a koreai oktatási vásáron igen népszerűnek bizonyult, ezt az is alátámasztja, hogy a térségből érkezett érdeklődések, jelentkezések száma megnövekedett, ezért reméljük, hogy az idei évre tervezett további nemzetközi megjelenés is hasonló érdeklődés övezi majd: 2014. november 15-16. között, Vietnámban az European Higher Education Fair (EHEF) nemzetközi felsőoktatási kiállítás.

P1070160

A Campus Hungary program ezúttal 8 magyar felsőoktatási intézmény számára biztosítja a kiutazást a nemzetközi kiállításra, ezzel is elősegítve képzéseik népszerűsítését. A vietnámi vásár keretei között azért érdemes ellátogatni a Campus Hungary standjára, mert a magyar diplomák igen elismertek a világban. Az idegen nyelvi programjaink sokszínűek és színvonalasak, a tandíj pedig - a nemzetközi összehasonlítások alapján - kedvező. Ennek köszönhetően a magyar ösztöndíjas programokban résztvevő diákok magas színvonalú oktatásban részesülnek, kedvező áron.

Sok szeretettel várjuk standunkon!


Az európai uniós szervezésben megvalósuló vásárról bővebb tájékoztatás elérhetől a rendezvény honlapján: http://www.ehef.asia/index.php/hungary

További információ:
Tiszai Ágnes
nemzetközi referens
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.