Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 11251

Újabb nemzetközi oktatási vásár

A Balassi Intézet a Campus Hungary program keretében 2014 őszén több nemzetközi megjelenést tervez a magyar felsőoktatás nemzetköziesítésének támogatása érdekében. A szeptemberi koreai oktatási vásár sikere után az Intézet ezúttal a konvergencia régiók felsőoktatási intézményei számára biztosít bemutatkozási lehetőséget Indiában a European Higher Education Fair (EHEF) nemzetközi felsőoktatási kiállításon.

P1070071

A vásárt három városban rendezik meg 2014. november 30 és december 5 között az alábbiak szerint:


November 30-december 1.: Újdelhi
December 3.: Bangalore
December 5.: Kalkutta


Az EHEF India 2014 vásáron való részvételre a Campus Hungary B2-es projekt keretében kizárólag a konvergencia régiók felsőoktatási intézményei pályázhatnak, valamint a közép-magyarországi intézmények konvergencia régiókban működő karai. Fontos tehát, hogy a vásárra delegált kolléga munkavégzési helye a kihelyezett kar legyen.


Az európai uniós szervezésben megvalósuló vásárról bővebb tájékoztatás érhető el a rendezvény honlapján: http://www.ehef-india2014.org/

P1070160
A sikeres pályázók a program támogatásával megjelenési lehetőséget kapnak a Campus Hungary egységes standján. A program ezzel az intézmények nemzetközi színtéren való bemutatkozását, a hasonló területen dolgozó szakemberek tapasztalatcseréjét, illetve a partnerkapcsolatok kiépítését és fejlesztését igyekszik ösztönözni.


További információ:
Seres Beáta
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+3630-8161407