Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 11251

Ismét lehet pályázni a világ összes országába

A Balassi Intézet 2014. október 1-én hirdeti meg hetedik alkalommal az Európai Unió támogatásával megvalósuló Campus Hungary Program ösztöndíjait, melyekre a magyarországi konvergencia régiók (Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl és Dél-Dunántúl) felsőoktatási intézményeinek hallgatói és munkatársai pályázhatnak 2014. október 27-ig. Az eddigi kiírásoknak köszönhetően több mint 8000-en nyertek el Campus Hungary ösztöndíjat és folytathattak résztanulmányokat a világ öt kontinensén.

grafika fal1 820p

A magyarországi felsőoktatási intézmények hallgatói féléves részképzésre, szakmai gyakorlatra, valamint rövid és csoportos tanulmányútra, a felsőoktatási munkatársak pedig rövid és hosszú tanulmányútra pályázhatnak 2014. október 1-től október 27-ig.
A pályázatok elbírálása a tanulmányi átlag, a tudományos tevékenység és a benyújtott munkaterv alapján történik. Előnyt élveznek azok, akiknek pályázott tevékenysége kreditelismeréssel jár, OTDK 1-3. helyezettek, valamint műszaki és természettudományi területen tanulnak.

A pályázati kiírások már elérhetőek itt a honlapon.