Megjelenési lehetőség nemzetközi színtéren

A Balassi Intézet a Campus Hungary program keretében 2014 őszén több nemzetközi megjelenést tervez a magyar felsőoktatás nemzetköziesítésének támogatása érdekében. Ennek keretében az Intézet a konvergencia régiók felsőoktatási intézményei számára biztosít bemutatkozási lehetőséget nemzetközi felsőoktatási kiállításokon és vásárokon.

A soron következő megjelenés Dél-Koreában lesz a Korea Study Abroad Vásáron 2014. szeptember 11-14 között. A vásár két városban kerül megrendezésre: szeptember 11-én Busanban (egy nap), szeptember 13-14-én Seoulban (2 nap).

A konvergencia régiók felsőoktatási intézményei a program támogatásával megjelenési lehetőséget kapnak a Campus Hungary egységes standján. A program ezzel az intézmények nemzetközi színtéren való bemutatkozását, a hasonló területen dolgozó szakemberek tapasztalatcseréjét, illetve a partnerkapcsolatok kiépítését és fejlesztését igyekszik ösztönözni.

A Korea Study Abroad Fair 2014 vásáron való részvételre a B2-es projekt keretében kizárólag a konvergencia régiók felsőoktatási intézményei pályázhatnak, valamint a közép-magyarországi intézmények konvergencia régiókban működő karai. Fontos tehát, hogy a vásárra delegált kolléga munkavégzési helye a kihelyezett kar legyen.

További információ:

Seres Beáta
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.