Mentem. Láttam. Hazajöttem. - Campus Hungary újságcikkíró-verseny

Campus Hungary ösztöndíjjal utaztál külföldre és meg szeretnéd osztani élményeidet? Pályázz az újságcikkíró versenyünkre és küldd el pályázati anyagodat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! A cikkek témája a következő lehet: Élménybeszámoló a Campus Hungary tanulmányutadról /Esszé arról, hogy miért érdemes külföldön tanulni. Az első három helyezett pályázati anyagát a Campus Hungary magazinban közöljük, melyet 30 000 példányban terjesztünk a magyar felsőoktatási intézményekben, valamint megjelentetjük a program honlapján és facebook oldalán. A pályázatokat egy szakmai zsűri bírálja el.

 Pályázati feltételek

Jogi és személyi feltételek
Érvényesen pályázhat, aki Campus Hungary ösztöndíjat nyert és az ösztöndíjas időszakáról ír élménybeszámolót vagy egy esszét arról, hogy miért érdemes külföldön tanulni. A Campus Hungary cikkíró versenyén egy pályázó egy cikkel indulhat.
Pályamunkák beadásának feltételei:
A pályázó az élménybeszámoló elküldésével kijelenti, hogy pályamunkája semmilyen jogszabályt nem sért, így különösen: a pályamunka nem sérti mások szerzői, felhasználói, illetve személyiségi jogát, nem ütközik a közerkölcsbe és nem sérti a jó ízlést.
Pályázó tudomásul veszi, hogy a jó ízlést, közerkölcsöt sértő élménybeszámolót a Balassi Intézet munkatársai automatikusan kizárják a pályázatból és nem engedélyezik azok nyilvános közzétételét.
A pályázó a pályamunka benyújtásával elfogadja és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött pályamunka a készítő megjelölésével a Balassi Intézet idő-és térbeli korlátozás nélkül ingyenesen felhasználhatja. Ezzel kapcsolatos anyagi igényt a pályázó a Balassi Intézet felé nem támaszthat, ezen jogáról kifejezetten lemond.
A pályázó a pályamunkában szereplő, mások tulajdonában álló szellemi alkotások jogtiszta felhasználásáért korlátlan felelősséget vállal, a felelősség bármilyen megszegése esetén a jogkövetkezményeket kizárólag ő viseli, ideértve a jogsértéssel a Balassi Intézetnek okozott anyagi és nem anyagi kár megtérítését is.
A pályamunka tartalma:
A pályamunka tartalmazza a pályázó által megírt élménybeszámolót a Campus Hungary tanulmányútjáról vagy egy esszét arról, hogy miért érdemes külföldön tanulni. A pályázati anyag terjedelme 2000-8000 karakter lehet.
A pályamunka benyújtásának módja
A pályamunka benyújtása elektronikusan, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történik. Az e-mail tárgyában vagy a levélben a pályázó nevét és Campus Hungary pályázati azonosítóját kell feltüntetni.
Határidő
A pályamunka benyújtási határideje: 2014. május 30.
A határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.
Szerzői és felhasználói jogok
A pályázók a pályamunka benyújtásával a pályamunkához fűződő szerzői jogaik alapján az alábbi keretek között adnak a Balassi Intézet részére felhasználási engedélyt:
A Balassi Intézet jogosult a cikkek nyilvánosságra hozatalára a Campus Hungary Program hivatalos facebook-oldalán, weblapján és egyéb nyomtatott kiadványaiban.
A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a cikket a Balassi Intézet kiadványaiban, sajtóanyagaiban, kommunikációs felületein megjelentesse, és ennek érdekében a Balassi Intézet részére térben és időben korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett. A pályázók a felhasználási jogot ingyenesen adja át a Balassi Intézet részére.
Adatvédelem, adatkezelés
A pályázó által megadott elérhetőségeket a Balassi Intézet a TAMOP4.2.4B/2-11/1-2012-0001 adatbázisában regisztrálja, azokat harmadik személynek csak a pályázó külön beleegyezésével adja ki.
A pályázó az újságcikkíró-verseny feltételeit elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy a Balassi Intézet rendelkezésére bocsátott személyes adatait a Balassi Intézet az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezésivel összhangban, kapcsolattartás céljából kezelje.
A pályázat kiírója az újságcikkíró-verseny kiírásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartja.

A pályázat kiírója a Balassi Intézet. A pályázat kiírására a TAMOP4.2.4B/2-11/1-2012-0001 Nemzeti Kiválóság Program – Campus Hungary Program keretében kerül sor.