Campus Hungary fotópályázat

fotopalyazat kep smCampus Hungary ösztöndíjjal utaztál külföldre? Töltsd fel 2014. január 10-ig a tanulmányutad során készült fényképedet és írj egy rövid élménybeszámolót! A legtöbb like-ot elérő fényképekből 2014. január 30-án kiállítás nyílik a Balassi Intézetben. A fényképek témája lehet: a külföldi tanulmányok/ tudományos tevékenység/ kutatás/ prezentáció; a város nevezetességei; egy meghatározó élmény, helyi tradíciók.

A pályázatot így tudod benyújtani:
1. Lájkold a Campus Hungary Program magyar nyelvű facebook oldalát: www.facebook.com/CampusHungary.hu
2. Kattints a „Fotópályázat” alkalmazásra, töltsd fel a fotódat és írj hozzá egy rövid élménybeszámolót!

A pályázat kiírója a Balassi Intézet. A pályázat kiírására a TAMOP4.2.4B/1-11/1-2012-0001 Nemzeti Kiválóság Program – Campus Hungary Program keretében kerül sor.

Pályázati feltételek

Jogi és személyi feltételek
Érvényesen pályázhat bármely magyar felsőoktatási intézmény hallgatója, aki Campus Hungary ösztöndíjat nyert és az ösztöndíjas időszakáról fényképekkel rendelkezik. Pályázni csoportosan is lehet, amennyiben a pályázók Campus Hungary csoportos tanulmányúton vettek rész. A Campus Hungary fotópályázaton egy pályázó 1 fényképpel indulhat.

Pályamunkák beadásának feltételei:
A pályázó a fénykép feltöltésével kijelenti, hogy pályamunkája semmilyen jogszabályt nem sért, így különösen: a pályamunka nem sérti mások szerzői, felhasználói, illetve személyiségi jogát, nem ütközik a közerkölcsbe és nem sérti a jó ízlést.
Pályázó tudomásul veszi, hogy a jó ízlést, közerkölcsöt sértő képeket a Balassi Intézet munkatársai automatikusan kizárják a pályázatból és nem engedélyezik azok nyilvános közzétételét.
A pályázó a pályamunka benyújtásával elfogadja és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött pályamunka a készítő megjelölésével a Balassi Intézet idő-és térbeli korlátozás nélkül ingyenesen felhasználhatja. Ezzel kapcsolatos anyagi igényt a pályázó a Balassi Intézet felé nem támaszthat, ezen jogáról kifejezetten lemond.
A pályázó a pályamunkában szereplő, mások tulajdonában álló szellemi alkotások (szöveg, kép, stb.) jogtiszta felhasználásáért korlátlan felelősséget vállal, a felelősség bármilyen megszegése esetén a jogkövetkezményeket kizárólag ő viseli, ideértve a jogsértéssel a Balassi Intézetnek okozott anyagi és nem anyagi kár megtérítését is.

A pályamunka tartalma:
A pályamunka tartalmazza a pályázó által feltöltött fényképet, illetve egy rövid, maximum 800 karakteres leírást a kép tartalmáról. A szövegben a képleírás mellett a következő információkat kell feltüntetni: a pályázó mely ösztöndíjtípussal, melyik országban, mely magyar felsőoktatási intézmény hallgatójaként, mely külföldi fogadóintézményben folytatott tanulmányokat, illetve hogy miért volt számára hasznos az ösztöndíj.

A pályamunka benyújtásának módja
A pályamunka benyújtása elektronikusan, a Campus Hungary magyar nyelvű facebook oldalán, a „Fotópályázat” alkalmazáson keresztül történik.
A pályázónak mindenekelőtt csatlakoznia kell a fent említett Campus Hungary facebook oldalhoz (a „tetszik”/ „like” gomb megnyomásával), majd elfogadnia a pályázati feltételeket.

A pályázó pályamunkája akkor teljes, ha a feltöltött fényképet egy max. 800 karakterből álló rövid leírás kíséri.

A szavazási időszakot követően a legtöbb szavazattal rendelkező fotókból egy kuratórium állítja össze a kiállítás anyagát. A kiválasztást követően kizárólag azokat a pályázóinkat értesítjük, akiknek pályamunkája bekerült a kiállítandó alkotások közé. Ebben az esetben a pályázónak el kell küldenie a pályamunka nagyfelbontású anyagát a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Technikai feltételek
File-típus: JPEG, a legmagasabb képminőségben elmentve.

Határidő
A pályamunka benyújtási határideje: 2014. január 10. éjfél
A határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.

Szerzői és felhasználói jogok
A pályázók a pályamunka benyújtásával a pályamunkához fűződő szerzői jogaik alapján az alábbi keretek között adnak a Balassi Intézet részére felhasználási engedélyt:
A Balassi Intézet, úgy is, mint a kiállítás rendezője jogosult a fényképek nyilvánosságra hozatalára a kiállítás keretében, továbbá a Campus Hungary program hivatalos facebook-oldalán, weblapján és egyéb nyomtatott kiadványaiban.
A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a fényképet a Balassi Intézet kiadványaiban, sajtóanyagaiban, kommunikációs felületein megjelentesse, és ennek érdekében a Balassi Intézet részére térben és időben korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett. A pályázók a felhasználási jogot ingyenesen adja át a Balassi Intézet részére.

Adatvédelem, adatkezelés
A pályázó által megadott elérhetőségeket a Balassi Intézet a TAMOP4.2.4B/1-11/1-2012-0001 adatbázisában regisztrálja, azokat harmadik személynek csak a pályázó külön beleegyezésével adja ki.

A pályázó a fotópályázat feltételeit elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy a Balassi Intézet rendelkezésére bocsátott személyes adatait a Balassi Intézet az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezésivel összhangban, kapcsolattartás és a kiállítás megrendezése céljából három hónapig kezelje.

A pályázat kiírója a fotópályázati kiírásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartja.