Eseménynaptár

Campus Hungary Tájékoztató - Baja

2014. Október 14. , Kedd, 10:00

A Balassi Intézet hetedik alkalommal hirdette meg a Campus Hungary ösztöndíjakat, melyekre 2014. október 27-ig lehet pályázni. Az újonnan meghirdetett ösztöndíjakra bármely akreditált konvergencia régióban (Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl és Dél-Dunántúl) található felsőoktatási intézmény hallgatója benyújthatja pályázatát, aki aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik (kivéve PhD hallgatók és szakmai gyakorlatra pályázók), már elvégzett két félévet, legalább középfokon beszéli a pályázáskor megjelölt munkanyelvet, küldő és fogadó intézménye támogatja pályázatát, valamint beszámolót készít a tanulmányútjáról. A pályázatok elbírálásakor előnyt élveznek azok, akik OTDK helyezettek, műszaki vagy természettudományi területen folytatják tanulmányaikat, illetve tevékenységük kreditelismeréssel jár. A hallgatók féléves részképzésen, szakmai gyakorlaton, rövid és csoportos tanulmányúton vehetnek részt. Emellett a program a konvergencia régiókban található felsőoktatási intézmények munkatársai, többek között oktatók, kutatók és adminisztratív dolgozók számára is hirdet Campus Hungary ösztöndíjakat rövid és hosszú tanulmányútra.


A Campus Hungary aktuális pályázati felhívásának részleteiről és a benyújtás feltételeiről kaphatnak az érdeklődők információkat az Eötvös József Főiskolán Baján (Bajcsy Zs. út 14.) 10.00 órai kezdettel a Campus Hungary standon az aulában, illetve 11.30 órától előadás keretében az aula melletti teremben.

Hely : Eötvös József Főiskola, 6500 Baja, Bajcsy Zs. út 14. (Aula)
Kapcsolat : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza