Konvergencia régiós lejárt felhívások

A studyinhungary.hu honlap megújítása

Megjelenés dátuma: 2015. január 7.

A Tempus Közalapítvány a Campus Hungary (TÁMOP-4.2.4.B/2-11/1-2012-0001) Program keretében meg kívánja újítani a magyarországi tanulási, kutatási, oktatási, együttműködési lehetőségek iránt érdeklődő külföldi hallgatók, oktatók és kutatók célcsoportjainak szóló studyinhungary.hu honlapot.

A pályázóktól a honlapfejlesztéshez kapcsolódó szolgáltatások díját is tartalmazó ajánlatokat várunk, a mellékletek szerinti ajánlattételi dokumentumok hiánytalan benyújtásával.

Az ajánlattétel postára adási határideje: 2015. január 19.

A letölthető ajánlattételi dokumentum itt található.

***

Intézményi felhívás az APAIE konferencia és kiállításon való részvételre

A 2014-ben Szöulban megrendezett APAIE konferencia és kiállításon nagy sikerrel vett részt a Campus Hungary által támogatott 10 magyar felsőoktatási intézmény, melynek folytatásaként a Tempus Közalapítvány a 2015. március 23-26. között Pekingben megrendezésre kerülő APAIE konferencia és kiállításon is lehetőséget kíván biztosítani a megjelenésre konvergencia régióbeli felsőoktatási intézményeknek, elősegítve a partnerkapcsolatok kiépítését és fejlesztését az ázsiai és csendes-óceáni térségben. Terveink szerint egy stand áll majd rendelkezésére a felsőoktatási vásáron való részvételre és bemutatkozásra.

Jelentkezés módja: Jelentkezési lap kitöltése, intézményi igazolás, szkennelve és postai úton való megküldése
Postai cím: Tempus Közalapítvány, 7614 Pécs, Postafiók 166.
Email cím:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezési határidő: 2015. január 20.

A jelentkezési lap letölthető itt.

***

Ajánlattételi felhívás

Megjelenés dátuma: 2014. november 20.

A Tempus Közalapítvány a Campus Hungary (TÁMOP-4.2.4.B/2-11/1-2012-0001) Program keretében meg kívánja újítani a magyarországi tanulási, kutatási, oktatási, együttműködési lehetőségek iránt érdeklődő külföldi hallgatók, oktatók és kutatók célcsoportjainak szóló studyinhungary.hu honlapot.

A pályázóktól a honlapfejlesztéshez kapcsolódó szolgáltatások díját is tartalmazó ajánlatokat várunk, a mellékletek szerinti ajánlattételi dokumentumok hiánytalan benyújtásával.

Az ajánlattétel postára adási határideje: 2014. december 4.

Letölthető dokumentumok

***

Intézményi felhívás az 6. EHEF Európai Felsőoktatási Vásáron és felsőoktatási műhelyen való részvételre

Megjelenés dátuma: 2014. július 2.

 A Tempus Közalapítvány a TÁMOP-4.2.4.B/2 projekt keretében konvergencia régióbeli intézmények számára pályázatot hirdet a 6. European Higher Education Fair-en, illetve a 2. Indonesian-Hungarian Higher Education Forumon való részvételre Indonéziában. A programok 2014. november 8 és 13-a között az alábbi helyszíneken valósulnak meg: Jakarta, Surubaya, Makassar.

2014. november 15-16. között zajlik Vietnámban (Hanoi) az Európai Felsőoktatási Fórum, melyen a Campus Hungary Program is képviselteti magát a Balassi Intézet szervezésében. A Balassi Intézet külön felhívást tesz majd közzé a vietnámi fórumon való részvételről, de kérjük, hogy a lenti jelentkezési lapon is jelezzék részvételi szándékukat!

Jelentkezési határidő: 2014. július 21.!

A felhívás, és a jelentkezési lap letölthető az alábbi linken:

Felhívás és jelentkezési lap

***

Külföldön tapasztalatot szerzett oktatók, oktatási innovátorok hálózatának adatbázisa

Megjelenés dátuma: 2013. november 13.

A Tempus Közalapítvány a TÁMOP-4.2.4.B/2 projekt keretében „Külföldön tapasztalatot szerzett oktatók, oktatási innovátorok hálózatának adatbázisa" tárgyú beszerzést kíván megvalósítani. A beszerezni kívánt szolgáltatás online adatbázis programozása, webes felület kialakítása.

Az ajánlatok postára adási határideje: 2013. december 6. 

Ajánlattételi felhívás

Bírálati szempontrendszer

***

Szakmai gyakorlati helyek adatbázisa

Megjelenés dátuma: 2013. november 13.

A Tempus Közalapítvány a TÁMOP-4.2.4.B/2 projekt keretében „Szakmai gyakorlati helyek adatbázisa” tárgyú beszerzést kíván megvalósítani. A beszerezni kívánt szolgáltatás online adatbázis programozása, webes felület kialakítása.

Az ajánlatok postára adási határideje: 2013. december 6.

Ajánlattételi felhívás

Bírálati szempontrendszer