Konvergencia régiós aktuális felhívások

Intézményi felhívás az a2 Azerbaijan Fair hallgatói vásáron való részvételre

A Közalapítvány hallgatótoborzásra kíván alkalmat biztosítani a Bakuban megrendezendő a2 Azerbaijan Fair hallgatói vásáron a konvergencia régióbeli intézmények támogatásával a TÁMOP-4.2.4.B/2-11/1-2012-0001 projekt keretében.

A Kaukázus egyik jelentős felsőoktatási piacán, Azerbajdzsánban rendeznek felsőoktatási hallgatói vásárt 2015. április 18-19. között Baku városában. Az a2 Azerbaijan Educational Fair elnevezésű vásár évente több ezer hallgatót vonz, valamint számos kiállító – felsőoktatási intézmények, nemzetközi oktatási szervezetek, alapítványok – képviselteti magát (5187 hallgató/2 nap, 40 kiállító – 12 ország).

Jelentkezés módja: Jelentkezési lap kitöltése, intézményi igazolás, szkennelve és postai úton való megküldése
Postai cím: Tempus Közalapítvány, 7614 Pécs, Postafiók 166.
Email cím:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezési határidő: 2015. március 30.

A felhívás és a jelentkezési lap elérhető itt.

                                                 ***

 

Intézményi felhívás a NAFSA konferencia és kiállításon való részvételre

A 2014-ben San Diegoban megrendezett NAFSA konferencián és kiállításon nagy sikerrel vett részt a Campus Hungary által támogatott 7 magyar felsőoktatási intézmény, melynek folytatásaként a Tempus Közalapítvány a 2015. május 24-29. között Bostonban megrendezésre kerülő NAFSA konferencia és kiállításon is lehetőséget kíván biztosítani a megjelenésre konvergencia régióbeli felsőoktatási intézményeknek, elősegítve a partnerkapcsolatok kiépítését és fejlesztését. Terveink szerint egy közös stand áll majd rendelkezésére a felsőoktatási vásáron való részvételre, és bemutatkozásra.

Jelentkezés módja: Jelentkezési lap kitöltése, intézményi igazolás, szkennelve és postai úton való megküldése
Postai cím: Tempus Közalapítvány, 7614 Pécs, Postafiók 166.
Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezési határidő: 2015. február 28.

A jelentkezési lap letölthető itt.