Hírek

Elérhetőségek

Felhívjuk kedves ösztöndíjasaink figyelmét, hogy a Campus Hungary Program 2015. augsuztus 31-én zárul, munkatársaink közvetlen elérhetőségei megszűnnek, azonban az  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail cím továbbra is él, ezért kérjük, hogy felmerülő kérdéseiket, problémáikat ide továbbítsák. Köszönjük!

Üdvözlettel:

A Campus Hungary Csapata

Búcsúzik a Campus Hungary Program

2015. augusztus 31-ével zárul a Balassi Intézet által gondozott Campus Hungary Program, melynek köszönhetően több mint 10.000 hallgató és felsőoktatási munkatárs nyert mobilitási ösztöndíjat a világ 98 országába.

Kp1

Eredményes volt a Campus Hungary Program

A végéhez közeledik a Balassi Intézet által koordinált Campus Hungary Program, melynek Zárórendezvényét 2015. július 31-én rendezték meg.

A „Nemzeti Kiválóság Program – Campus Hungary, K+F-projektekhez és képzési programokhoz kapcsolódó, nemzetközi hallgatói mobilitás személyi támogatási rendszerének fejlesztése konvergencia program” a Balassi Intézet és a Tempus Közalapítvány közreműködésével az Új Széchenyi Terv TÁMOP-4.2.4.B/2-11/1-2012-0001 projektjének keretében 3,624 Mrd forint értékű európai uniós támogatásból valósult meg.

CH záró kicsi-74

Szakmai Gyakorlat a Sondexnél

gergacz attila2Napjainkban egyre több egyetemi hallgató használja ki a magyar felsőoktatásban elérhető különböző ösztöndíjakat, ám azok keretében viszonylag kevesen választják a külföldi szakmai gyakorlat lehetőségét. Gergácz Attila a Debreceni Egyetem Közgazdaság és Gazdaságtudományi Kar negyedéves hallgatója azonban úgy vélte, hogy egy idegen országban elvégzett szakmai gyakorlat nem csak tudását képes bővíteni, de hasznos lehet mind szakmai előmenetele, mind látáskörének szélesítése szempontjából is.